Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев записа може би най-драматичната победа

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев записа може би най-драматичната победа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину в епичен кървав трилър

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев записа може би най-драматичната победа в своята професионална кариера. Кобрата нокаутира Богдан Дину в седмия рунд на багра сред двамата в Коста Меса, Калифорния.
 Кубрат Пулев: Ще бъде зверско шоу, българите ще се изкефят
Българинът получи доста тежка аркада в четвъртия рунд и понесе сериозна порция удари до момента в който окото му се пълнеше с кръв. Пулев обаче показва големия си темперамент и удържа до гонга. 

Инфарктните моменти пристигнаха в 7-ия рунд. Тогава българинът изпрати румънеца в нокдаун, само че съдията спря времето. Имаше действителна заплаха от дисквалификация поради забранен удар. Хитрецът Дину стоеше на земята и се надяваше навръх това, само че не му се получи.



Кобрата бе безспорен доминант и в този седми рунд. След подновяването на играта, българинът изпрати в два нокдауна румънеца и след втория той не се изправи, откакто се оправда с проблеми, с крайници.

За Кобрата това бе 14-ти нокаут в професионалната кариера и той пристигна след три поредни нокдауна, в които прати противника си. Българинът записа и своята 27-а победа от 28 мача на професионалния кръг.

" Мога да кажа на всички първенци в тежка категория, че пристигам, имам нужда и ще взема пояс, не знам кой, само че съм доста рисков и всички го знаят.

Парите са значими, само че моята фантазия е да бъда международен първенец. Започнах в бокса на 12 години, в този момент е моето време, в този момент съм подготвен за огромния кръг и мога да го направя.



Искам за благодаря на българската аудитория, неповторими сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се чудесно след този мач. Просто се удрям. За мен аркадата не беше огромен проблем, тъй като бях подготвен. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен ", сподели Пулев незабавно след конфликта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР